Tuesday, September 14, 2010

What is French Madeleine ???


French Madeleine
English :
Madeleine well known as pastry from French. Madeleines are very small sponge cake with a distinctive shell like shape acquired from being baked in pans with shell-shaped depressions. Aside from the traditional moulded pan, commonly found in stores specialising in kitchen equipment and even hardware stores, no special tools are required to make madeleines.Basic Ingredients from Egg, Sugar, Trimoline, Flour, butter and Flavoring.

Indonesian :Madeleine sangat terkenal dengan Pastry yang berasal dari Perancis. Madeleine hampir sama dengan sponge cake yang ukurannya kecil dengan bentuk seperti sel yang bergaris-garis  yang biasanya menggunakan Tradisional bentuk Pan dari Perancis. Pada umumnya untuk menggunakan bentuk pan tersebut, sangat mudah ditemukan di toko-toko peralatan kue yang pada initinya tidak memerlukan peralatan yang special untuk membuat Madeleine. Pada dasarnya Bahan dasar untuk membuat Madeleini ialah Egg, Sugar, Trimoline, Tepung, Butter dan Flavoring ( Pemberi rasa )

No comments:

Post a Comment